Käytätkö nikotiinipusseja pelatessa? Tutustu verkkokauppojen laajaan valikoimaan

19 heinäkuun, 2023

Nikotiinipussit ovat nousseet suosituksi vaihtoehdoksi tupakalle ja nuuskalle. Enää ei tarvitse keskeyttää pelaamista ja lähteä ulos tupakkatauolle. Monet tupakoitsijat ovatkin todenneet, että nikotiinipussit ovat hyvä apu tupakoinnin lopettamiseen. 

Nikotiinipussien tuonti maahan ja tilaaminen verkosta on tällä hetkellä sallittua. Verkkokaupoissa on laaja valikoima eri maku- ja aromivaihtoehtoja, joiden joukosta jokainen löytää oman suosikkinsa. 

Nikotiinipussien tilaaminen netistä on nyt sallittua

Fimea ilmoitti keväällä, että nikotiinipusseja ei voi luokitella lääkkeiksi vain niiden sisältämän nikotiinin takia. Ilmoituksen johdosta nikotiinipussien tilaaminen netistä on nyt sallittua eikä Tulli enää valvo niiden maahantuontia. Siten nikotiinipusseja voi tilata verkkokaupoista, joissa valikoima on huomattavasti fyysisiä myymälöitä monipuolisempia.

Verkkokaupasta tilaaminen onkin erittäin helppoa, ja parhaimmillaan lähetyksen saa omalle kotiovelle jo seuraavana arkipäivänä. Valikoiman monipuolisuus mahdollistaa sen, että jokainen löytää juuri sitä makua ja vahvuutta, mitä itse käyttää mieluiten.

On kuitenkin hyvä huomioida, että tilaamiseen liittyy kuitenkin useita sääntöjä ja rajoituksia. Henkilön, joka haluaa tilata nikotiinipusseja netistä, tulee olla vähintään 18-vuotias. Niitä ei myydä alle 18-vuotialle myöskään fyysisissä myymälöissä.

Nettikauppojen valikoima runsas ja monipuolinen

Verkkokaupoista löytyvä nikotiinipussien valikoima on huomattavan runsas ja monipuolinen kivijalkakauppoihin verrattuna. Makeasta pitävälle on tarjolla hedelmäisiä ja makeita makuja, ja raikkaammasta pitävä voi valita muun muassa eucalyptusta tai mentholia. 

Näiden lisäksi nikotiinipussien vahvuudet vaihtelevat. Toiset pitävät suuremmasta nikotiinin määrästä, kun taas toiset käyttävät mieluummin laimeampia vahvuuksia. Jokainen löytää verkkokaupan runsaasta tarjonnasta juuri sen yhdistelmän, joka nousee omaksi suosikiksi.

Nikotiinipussit voivat tuoda apua vieroitusoireisiin

Nikotiinipussit ovat yksi tapa lopettaa tupakointi tai nuuskan käyttö. Ne sisältävät nikotiinia, joka auttaa vähentämään tupakoinnin tai nuuskan käytön lopettamisen aiheuttamia vieroitusoireita. Pusseissa on eri vahvuuksia, mikä tekee niiden annostelusta helppoa. 

Niitä voi kuljettaa mukana ja ne tarjoavat nopean ja helpon ratkaisun silloin, kun ilmenee tarvetta nikotiinille. Tämän lisäksi nikotiinipussien hyötyihin kuuluu se, että ne sisältävät huomattavasti vähemmän haitallisia aineita kuin tupakointi tai nuuska.

Tupakkaa parempi vaihtoehto

Tupakoidessa altistutaan tupakan ja nikotiinin lisäksi savulle, joka sisältää lukuisia ihmiselle haitallisia aineita. Tämän lisäksi joutuu yleensä lähtemään erilliselle tupakointipaikalle tupakoimaan, mikä aiheuttaa taukoja sekä työelämässä että vapaa-ajan harrastuksissa. Sen lisäksi altistutaan savun hajulle, joka tarttuu muun muassa vaatteisiin ja hiuksiin.

Myös nuuska sisältää tupakkaa. Tupakka on huomattavasti pelkkää nikotiinia haitallisempaa ja se sisältääkin lukuisia ihmiselle haitallisia aineita. Nikotiinipusseissa ainoa haitallinen aine on itse nikotiini, minkä lisäksi ne sisältävät vain täyte- ja aromiaineita. 

Siten tupakoinnin lopettaminen nikotiinipussien avulla voi olla hyödyllinen vaihtoehto. Nikotiinipussien tilaaminen on helppoa, eikä sen jälkeen joudu keskeyttämään pelaamista tupakkatauon takia. Nettikauppojen valikoima on monipuolinen, ja tuotteet tulevat kotiovelle nopeasti.